class
Elica NikolaTesla Prime - Udsugning - 83 cm

Varenummer: PRF0138475A
Elica NikolaTesla Prime - Udsugning - 83 cm
Produktinformation, specifikationer og datablad
Få 5 års premium assistance hos Elica. Registrer din NikolaTesla indenfor 12 måneder fra købsdatoen. Læs mere om det i vejledningen i kassen.

Vejl. pris DKK 19.995

DKK 7.995

Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din ordre

Forsendelsesklar indenfor:

Produktinformation

Elica NikolaTesla Prime er en kogezone med integreret emhætte, denne 2 i 1 løsning passer perfekt til stort set alle køkkener. Det meget populære koncept af en kogezone med integreret emhætte har overtaget markedet og haft enorm fremgang lige siden lanceringen. Det er specielt fordi den er enorm pladsbesparende, men også fordi du ikke har en emhætte hængende i vejen som man ellers så nemt kan slå hovedet på. Dette produkt kombinerer de bedste ting fra en kogezone og en emhætte.
Denne emhætte er lavet til udsugning, det vil sige at du skal have rør og fittings for at kunne montere emhætten, da udsugning betyder at madosen bliver ført ud af huset ved hjælp af en rørføring.
Stop and Go - Denne funktion er perfekt til når du lige hurtig skal ud af køkkenet, i det tilfælde trykker du på stop and go knappen der med det sammen slukker for alle kogesektioner, men når du kommer tilbage og trykker på knappen igen bliver alle tændt på samme trin som før igen.
Gryderegistrering - Induktionskogezoner varmer kun gryden/stegepanden op, det vil sige at der hvor gryden er vil det blive varmt.


5 års support hos Elica
Registrer din Nikola Tesla direkte hos Elica og få 3 års ekstra service. Registreringen skal udføres indenfor 12 måneder fra faktureringsdatoen. Du kan registrere dig eller læse mere her

Elica - revolutionær frisk luft

Elica er verdens største producent af emhætter. Deres emhætter findes i utallige design og farver. Du vil helt sikkert finde en emhætte der passer perfekt ind i netop dit køkken. Elicas design der sørger for at udtrykke elegance, innovation, dynamik og unikhed. Elica er kendt for sit store udvalg af kogezoner med integreret emhætte.


Energimærkning

Produktdatablad

Produktserie NikolaTesla
Emhætte type Udsugning
Rørtilslutning
Fladkanal
Varenummer PRF0138475A
Motorplacering Intern motor - motor inkl.
Funktioner Barnesikret, Gryderegistrering, Restvarmeindikator, Stop and Go, Timer
Farve
sort
Fabrikant Elica
Lydniveau
46-63
Max lydniveau målt efter ISO 65/2014
72
Sugestyrke i m³/time
800
Sugestyrke i m³/t målt efter ISO 65/2014
610
Effekt i Watt 310
Tilslutningsspænding (Volt) 220-240
Energiklasse A
EAN 8020283045507
Dybde i cm 52
Bredde i cm 83
Indbygnignshøjde 21cm
Montagevariant Planlimning
Antal kogefelter
4
Ramme Glas
Betjening Touch, touch control
Trin 5 trin