class
Elica Stripe sort glas vægemhætte 735 m³/t (900) - 90 cm

Varenummer: PRF0101143B
Elica Stripe sort glas vægemhætte 735 m³/t (900) - 90 cm
Produktinformation, specifikationer og datablad
DKK 3.195

Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din ordre

Forsendelsesklar indenfor:

Produktinformation

Stripe er en af de nye vertikale emhætter fra Elica. Ligesom de andre vertikale emhætter, har Stripe en stærk visuel effekt.

Begrænsede linjer og et enkelt design er det der kendetegner emhætten. Netop fordi den har klare linjer og fremstår meget minimalistisk, kan den tilpasse sig næsten alle områder, og tilbyder al den nødvendige plads til at lave mad i fuld komfort. Stripe har også to inhalationsområder: luft ekstraheres både fra den nederste del af emhætten og den forreste slids. Emhætten er i sort glas med sort liste i midten.
OBS! Denne emhætte bliver leveret som udsugnings emhætte, men kan omdannes til recirkulation ved køb af aktivtkulfilter.Indikation for filterskift/rengøring, viser et signal når filtre skal rengøres eller kulfiltre skiftes. Kantsug, er et system, hvor luften effektivt og støjsvagt opsuges gennem smalle riller i det dekorative panel.Med recirkulationsversionen er rørføringen til et punkt udenfor køkkenet ikke nødvendigt. I stedet renses luften ved gennemstrømning i aktive kulfiltre og føres derefter tilbage i køkkenet. Det vil ofte være hensigtsmæssigt, at tænde for emhætten på laveste niveau 5-10 min. før madlavningen påbegyndes, hvorefter udsugningen øges når der begynder at komme mere mados og damp.

Når madlavningen afsluttes kan sugestyrken igen reduceres og man kan lade emhætten køre i yderligere 5-10 min.


Elica - revolutionær frisk luftElica er verdens største producent af emhætter. Deres emhætter findes i utallige design og farver. Du vil helt sikkert finde en emhætte der passer perfekt ind i netop dit køkken. Elicas design der sørger for at udtrykke elegance, innovation, dynamik og unikhed. Elica er kendt for sit store udvalg af kogezoner med integreret emhætte.


Energimærkning

Produktdatablad

Fabrikant Elica
EAN 8020283038028
Varenummer PRF0101143B
Farve
sort
Effekt i Watt 315
Energiklasse B
Betjening Sensor, Touch
Bagudvendt aftræk
Ja
Motorplacering Intern motor - motor inkl.
Leveringsomfang Skorstenskit
Årligt energiforbrug i kW/h 117
Højde i cm 51cm
Emhætte type Recirkulation, Udsugning
Inklusiv kulfilter Nej, skal tilkøbes
Belysning LED
Dybde i cm 17
Rørtilslutning
150 mm
Bredde i cm 90
Max lydniveau målt efter ISO 65/2014
66
Lydniveau
42-58 dB
Sugestyrke i m³/time
900
Sugestyrke i m³/t målt efter ISO 65/2014
735
Trin 4 trin