class
By Jacobsen - OSLO - hvid vægemhætte - 645 (800) m³/t - 60 cm

byJacobsen
Varenummer: OSL60WG
By Jacobsen - OSLO - hvid vægemhætte - 645 (800) m³/t - 60 cm
byJacobsen
Produktinformation, specifikationer og datablad

Vejl. pris DKK 6.998

DKK 3.295

Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din ordre

Produktinformation

By Jacobsen OSL60WG er en væghængt emhætte, denne emhætte passer ind i stort set alle køkkener da den hænger på væggen er det meget nemt at finde plads til den. Med dens gode sugestyrke og smarte funktioner, giver denne emhætte dig ikke kun ren luft i hjemmet, men giver hvert køkken en eye catcher.

Fantastisk flot designemhætte designed by Jacobsen, multifunktionel emhætte, kan anvendes med bagudvendt aftræk, med intern motor eller man kan tilkøbe en ekstern motorboks, hvor motoren fra emhætten passer ned i, så kan emhætten anvendes med ekstern motor (produkt kan tilkøbes nederst), slutteligt kan den også bruges som recirkulationsemhætte (kulfiltre) kan tilkøbes nederst.

2 delt hvidt hærdet glas med BlueLine Touch betjening med en kraftig 4-trins motor med 800 m³/t, med efterløb på alle trin.

Emhætten leveres med løse børstede stål pyntelister, så du vælger selv udseendet af din emhætte, hvid matlakeret stålkasse, skorstenen er ligeledes lakeret hvid, men der kan tilkøbes en stålskorsten, hvis det bliver for hvidt (produkt nederst på siden).

Produceret i samarbejde med italiens ældste familieejede emhættefabrik.
By Jacobsen – stilrent design til en fornuftig pris

By Jacobsen har norske aner og er inspireret af norsk natur, tradition og kultur. Derfor er By Jacobsens produkter også opkaldt efter norske bynavne for at holde fast i de norske rødder.

I Norge og i Norden generelt er vi blandt andet kendt for vores designs og vores stil, kaldet nordisk stil eller i dag bedre kendt som New Nordic. Nordisk stil tog for alvor fart i 1950’erne, hvor danske, norske og svenske designere rejste rundt og præsenterede deres minimalistiske, æstetiske og funktionalistiske designs for verden. Disse karaktertræk kendetegner også vores produkter hos By Jacobsen. Vi sætter stor ære i at skabe æstetiske designs med rene linjer, der passer ind i ethvert hjem uden at gå på kompromis med kvalitet eller funktionalitet.

Energimærkning

Produktdatablad

Fabrikant By Jacobsen
EAN 4260704563379
Varenummer OSL60WG
Farve
hvid
Effekt i Watt 196
Energiklasse B
Betjening Fjernbetjening (skal tilkøbes), Touch +/-
Bagudvendt aftræk
Ja
Motorplacering Intern motor - motor inkl.
Leveringsomfang Skorstenskit
Årligt energiforbrug i kW/h 89
Emhætte type Recirkulation, Udsugning
Inklusiv kulfilter Nej, skal tilkøbes
Belysning 2 x 3 W LED
Montagevariant Vægemhætte
Skorstenskit inklusiv Ja
Dybde i cm 40
WiFi-Styring Nej
Rørtilslutning
150 mm
Bredde i cm 60
Max lydniveau målt efter ISO 65/2014
61
Lydniveau
35 dB - 55 dB
Sugestyrke i m³/time
800
Sugestyrke i m³/t målt efter ISO 65/2014
645
Trin 4 trin