class
By Jacobsen - Oslo - sort vægemhætte - 645 (800) m³/t - 60 cm

byJacobsen
Varenummer: OSL60BG
By Jacobsen - Oslo - sort vægemhætte - 645 (800) m³/t - 60 cm
byJacobsen
Produktinformation, specifikationer og datablad

Vejl. pris DKK 5.998

DKK 2.395

Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din ordre

Forsendelsesklar indenfor:

Produktinformation

By Jacobsen OSL60BG er en væghængt emhætte, denne emhætte passer ind i stort set alle køkkener da den hænger på væggen er det meget nemt at finde plads til den. Med dens gode sugestyrke og smarte funktioner, giver denne emhætte dig ikke kun ren luft i hjemmet, men giver hvert køkken en eye catcher.

Fantastisk flot designemhætte designed by Jacobsen, multifunktionel emhætte, kan anvendes med bagudvendt aftræk, med intern motor eller man kan tilkøbe en ekstern motorboks, hvor motoren fra emhætten passer ned i, så kan emhætten anvendes med ekstern motor (produkt kan tilkøbes nederst), slutteligt kan den også bruges som recirkulationsemhætte (kulfiltre) kan tilkøbes nederst. 2 delt sort hærdet glas med BlueLine Touch betjening med en kraftig 4-trins motor med 800 m³/t, med efterløb på alle trin. Emhætten leveres med løse børstede stål pyntelister, så du vælger selv udseendet af din emhætte, sort matlakeret stålkasse, skorstenen er ligeledes mat sort lakeret, men der kan tilkøbes en stålskorsten, hvis det bliver for sort (produkt nederst på siden). Produceret i samarbejde med italiens ældste familieejede emhættefabrik.
By Jacobsen – stilrent design til en fornuftig pris

By Jacobsen har norske aner og er inspireret af norsk natur, tradition og kultur. Derfor er By Jacobsens produkter også opkaldt efter norske bynavne for at holde fast i de norske rødder.

I Norge og i Norden generelt er vi blandt andet kendt for vores designs og vores stil, kaldet nordisk stil eller i dag bedre kendt som New Nordic. Nordisk stil tog for alvor fart i 1950’erne, hvor danske, norske og svenske designere rejste rundt og præsenterede deres minimalistiske, æstetiske og funktionalistiske designs for verden. Disse karaktertræk kendetegner også vores produkter hos By Jacobsen. Vi sætter stor ære i at skabe æstetiske designs med rene linjer, der passer ind i ethvert hjem uden at gå på kompromis med kvalitet eller funktionalitet.

Energimærkning

A B C D E F G A + A B C D E F A ++ A + A B C D E A A A A A A A 61dB 89 By Jacobsen OSL60BG 65/2014

specifikationer

Varenummer OSL60BG
Effekt i Watt 196
Farve
sort
Fabrikant By Jacobsen
Betjening Fjernbetjening (skal tilkøbes), Touch +/-
Energiklasse B
Årligt energiforbrug i kW/h 89
Bagudvendt aftræk
Ja
Emhætte type Recirkulation, Udsugning
Inklusiv kulfilter Nej, skal tilkøbes
Motorplacering Intern motor - motor inkl.
Leveringsomfang Skorstenskit
Belysning 2 x 3 W LED
Montagevariant Vægemhætte
Skorstenskit inklusiv Ja
Dybde i cm 40
WiFi-Styring Nej
Rørtilslutning 150 mm
Bredde i cm 60
Max lydniveau målt efter ISO 65/2014
61
Lydniveau
35 dB - 55 dB
Sugestyrke i m³/time 800
Sugestyrke i m³/t målt efter ISO 65/2014 645
Trin 4 trin
Leverandørens farvebetegnelse Sort
EAN 0683813510005