class
By Jacobsen Nordkap Loftemfang - hvidt glas & hvid lak - 60 x90 cm - til ekstern motor

byJacobsen
Varenummer: NOK90WG
By Jacobsen Nordkap Loftemfang - hvidt glas & hvid lak - 60 x90 cm - til ekstern motor
byJacobsen
Produktinformation, specifikationer og datablad

Vejl. pris DKK 13.900

DKK 6.595

Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din ordre

Forsendelsesklar indenfor:

Produktinformation

By Jacobsen NOK90WG er en minimalistisk og stilren loftemhætte der nærmest bliver usynlig. Emfanget er designet og produceret til det skandinaviske folk, tidens krav om farver og glas i en flot kombination er der ligeledes taget hensyn til.

Disse emfang hører til nogle af markedets kraftigste, hvor motoren kan placeres op til 5 meter væk og alligevel suger den fantastisk. Se motorudvalget nedenfor, som skal tilkøbes efter, hvor motoren skal placeres - skunkrum/loft, væg eller tag.

Den opstigende damp suges til de skråtstillede yderste kanter af emfanget, hvorefter madosen føres hen til og igennem det underliggende fedtfilter. På grund af den høje strømningshastighed fra kanterne af emfanget bliver stort set alt mados opfanget, grundet det højere liggende dækplade skabes der ligeledes et fantastisk undersug, som tager madosen op til 20-25 cm rundt om emfanget. Denne effektive proces gør sig også gædende ved lavere motorhastigheder. I forbindelse med "indfangningen" af madosen, opstår der stort set ingen turbulens, hvilket betyder mindre energiforbrug og støj. Det indvendige i et loftemfang er noget af det vigtigste, under dækpladen sikker der 2 store labyrint fedtfiltre, som tåler opvaskemaskine. 3 meget kraftige LED spots sikrer en perfekt oplyst kogeplade, hvor madlavningen ikke foregår i det uvisse. Bedste LED-teknologien (lysdioder) repræsenterer den aktuelle standard inden for belysning, hvor de vigtigste funktioner er: et meget lavt energiforbrug og en næsten ubegrænset levetid (ca.40.000 timer). Fantastisk design og lyskoncept, med ca. 3.900 kelvin.

Emhætten betjenes ved hjælp af en fjernbetjening.

APP til smartphones kan ligeledes downloades - vejledning hertil findes i leveringsomfanget af emhætten.OBS! billederne viser modellen med stålplade i midten. Billeder af Nordkap med glasplade følger.Endnu en fordel - al elektonik er samlet i et modul. Skulle det ske at der opstår en fejl med emhætten tager det typisk ikke mere end 1 uges tid før emhætten er funktionsdygtig igen. Takket være et modul der nemt kan klikkes ud af emhætten, kan hele emhættens elektronik blot sendes ind til en tekniker og repareres.

Det mindsker reparationstiden væsentligt, da der ikke først skal sendes dele ud og findes en fagmand der kan komme ud og skifte dem.Vi anbefaler at der monteres et fjederstyret returspjæld i rørføringen, så tæt på udgangen som muligt. Se f.eks. varenummer 4043030. Et fjederstyret returspjæld har mere modstand og mindsker energitabet. Skulle der sidde et plastreturspjæl på motoren skal dette blot kasseres.


By Jacobsen – stilrent design til en fornuftig pris
By Jacobsen har norske aner og er inspireret af norsk natur, tradition og kultur. Derfor er By Jacobsens produkter også opkaldt efter norske bynavne for at holde fast i de norske rødder.
I Norge og i Norden generelt er vi blandt andet kendt for vores designs og vores stil, kaldet nordisk stil eller i dag bedre kendt som New Nordic. Nordisk stil tog for alvor fart i 1950’erne, hvor danske, norske og svenske designere rejste rundt og præsenterede deres minimalistiske, æstetiske og funktionalistiske designs for verden. Disse karaktertræk kendetegner også vores produkter hos By Jacobsen. Vi sætter stor ære i at skabe æstetiske designs med rene linjer, der passer ind i ethvert hjem uden at gå på kompromis med kvalitet eller funktionalitet.

Produktdatablad

Fabrikant By Jacobsen
EAN 0683813511668
Varenummer NOK90WG
Farve
hvid
Effekt i Watt 265 W
Energiklasse A
Betjening Fjernbetjening
Bagudvendt aftræk
Nej
Årligt energiforbrug i kW/h 46
Emhætte type Udsugning
Inklusiv kulfilter Recirkulation ikke muligt
Belysning 3 x 3 W LED
Skorstenskit inklusiv Nej, skal tilkøbes
Dybde i cm 60
Rørtilslutning
150 mm
Bredde i cm 90
Lydniveau
Ekstern motor
Sugestyrke i m³/time
0
Trin 4 trin