class
By Jacobsen Drøbak - loftemfang hvid mat lak - 60 x 120 cm - til ekstern motor

byJacobsen
Varenummer: DRO120WW
By Jacobsen Drøbak - loftemfang hvid mat lak - 60 x 120 cm - til ekstern motor
byJacobsen
Produktinformation, specifikationer og datablad

Vejl. pris DKK 10.900

DKK 5.295

Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din ordre

Forsendelsesklar indenfor:

Produktinformation

By Jacobsen DRO120WW er en loftsemhætte i et stilrent minimalistisk design. Emfanget er designet og produceret til det skandinaviske folk og matcher tidens krav om matte hvide farver.

Emhætten er udstyret med randsug, den opstigende damp suges til de skråtstillede yderste kanter af emfanget, hvorefter madosen føres hen til og igennem det underliggende fedt filter. På grund af den høje strømningshastighed fra kanterne af emfanget bliver stort set alt mados opfanget. Grundet den højere liggende dækplade skabes et fantastisk undersug, som tager madosen op til 20-25 cm rundt om emfanget. Denne effektive proces gør sig også gældende ved lavere motorhastigheder. I forbindelse med "indfangningen" af madosen, opstår der stort set ikke turbulens, emhætten suger via kantsuget centrifugeringsevne bogstavelig talt luften ud af køkkenet, som omtalt også ved lavere motorhastigheder, hvilket betyder mindre energiforbrug og støj. Det indvendige i et loftemfang er noget af det vigtigste, under dækpladen sikker 2 meget store labyrint fedtfiltre, som tåler opvaskemaskine, når fedtfiltrene fjernes, kigger man ikke på elektronikken, som mange af vore konkurrenter desværre gør.

Bedste LED. LED-teknologien (lysdioder) repræsenterer den aktuelle standard inden for belysning, hvor de vigtigste funktioner er : et meget lavt energiforbrug. Fantastisk design og lyskoncept, med ca. 3.900 kelvin. Kraftige LED lamper sikrer en perfekt oplyst kogeplade, hvor madlavningen ikke foregår i det uvisse. Leveres inkl. flot fjernbetjening.

Motoren skal TILKØBES: Der skal tilkøbes en ekstern motor der matcher ens behov. Vælg blandt fem forskellige motorer; 3 modeller til loft/skunkrum, 1 ekstern vægmotor (til udvendig brug) samt en tagmotor til fladt tag. Vi anbefaler at der monteres et fjederstyret returspjæld i rørføringen, så tæt på udgangen som muligt. Se f.eks. varenummer 4043030. Et fjederstyret returspjæld har mere modstand og mindsker energitabet. Skulle der sidde et plastreturspjæl på motoren skal dette blot kasseres.
By Jacobsen – stilrent design til en fornuftig pris
By Jacobsen har norske aner og er inspireret af norsk natur, tradition og kultur. Derfor er By Jacobsens produkter også opkaldt efter norske bynavne for at holde fast i de norske rødder.
I Norge og i Norden generelt er vi blandt andet kendt for vores designs og vores stil, kaldet nordisk stil eller i dag bedre kendt som New Nordic. Nordisk stil tog for alvor fart i 1950’erne, hvor danske, norske og svenske designere rejste rundt og præsenterede deres minimalistiske, æstetiske og funktionalistiske designs for verden. Disse karaktertræk kendetegner også vores produkter hos By Jacobsen. Vi sætter stor ære i at skabe æstetiske designs med rene linjer, der passer ind i ethvert hjem uden at gå på kompromis med kvalitet eller funktionalitet.

Produktdatablad

Fabrikant By Jacobsen
EAN 0683813510098
Varenummer DRO120WW
Farve
hvid
Effekt i Watt 130 W
Energiklasse A+
Betjening Fjernbetjening
Bagudvendt aftræk
Nej
Motorplacering Ekstern motor - motor skal tilkøbes
Leveringsomfang Fjernbetjening
Årligt energiforbrug i kW/h 86
Emhætte type Udsugning
Inklusiv kulfilter Recirkulation ikke muligt
Belysning 4 x 3 W LED
Montagevariant Loftsemhætte
Skorstenskit inklusiv Skorstenskit ikke muligt
Dybde i cm 60
WiFi-Styring Nej
Rørtilslutning
150 mm
Bredde i cm 120
Lydniveau
Ekstern motor
Trin 4 trin