By Jacobsen akustikpanel - laminat - 244 cm - lys eg

Varenummer: AKU2501-U
By Jacobsen akustikpanel - laminat - 244 cm - lys eg
Produktinformation, specifikationer og datablad
DKK 995

Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din ordre

Forsendelsesklar indenfor:

Produktinformation

By Jacobsen AKU2501-U er et akustikpanel med lyddæmpende egenskaber og fleksible opsætningsmuligheder. Takket være laminat-overfladen, kan panelernes opsættes både indendørs og udendørs – på alle lige overflader. Akustikløsningerne fra by Jacobsen har flere nyttige specifikationer, herunder:

Lydisolerende - med akustikpaneler i hjemmet fås der en effektiv lydisolering og et forbedret lydmiljø. Rumklang og støj absorberes i den akustiske dug og indeklimaet forbedres markant.

Dekorative - med lyse akustikpaneler inviteres den nordiske natur indenfor og skaber en spændende struktur i indretningen. Akustikpaneler i lys eg er fine, diskrete og lette at integrere i de skandinaviske hjem. En lys træsort giver mange muligheder i indretningen og kan kombineres med kolde, varme eller farverige nuancer.

Miljørigtige og bæredygtige - akustikpanelerne er fremstillet af FSC-certificeret MDF, laminat og polyester af genbrugsplast. Materialerne kan holde til at blive opsat indenfor og udenfor i områder med en luftfugtighed på max 55 %. Overfladen tåler lys, fugt og kontinuerlig berøring. Lamellerne er 100 % knastfrie, hvilket giver et ensartet resultat.

Fleksibel montering - kan opsættes på lofter, vægge eller benyttes som møbelbeklædning og til DIY-projekter. Benyt eksempelvis akustikpanelerne til at beklæde en bænk eller til at bygge en radiatorskjuler, sengegavl, knagerække mm.

Opsætning - kan monteres på alle lige overflader i og udenfor boligen. Panelerne er nemme at tilpasse med en stiksav og enkle at montere med punktlim og skruer. Når panelerne opsættes udendørs eller i vådrum, skal enderne forsegles med en klar lak for at holdbart resultat.

Enkel vedligeholdelse - panelerne skal blot rengøres med en våd klud efter behov.


By Jacobsen – skandinavisk design

By Jacobsen er et brand med danske og norske rødder. Bag by Jacobsen står et hold af indretningsspecialister med en mission om at føre højkvalitets løsninger til hjemmet. Grundlæggeren er født og opvokset i Drøbak i Norge, som også er navnet på brandets mest populære emhætte. Et skandinavisk design, fleksible muligheder og en høj brugervenlighed er kendetegnet for by Jacobsens løsninger, hvilket gør, at deres produkter er lette at integrere i hjemmet.


specifikationer

Fabrikant By Jacobsen
EAN 4260704562570
Varenummer AKU2501-U
Dybde i cm 2
Højde i cm 244cm
Bredde i cm 62
Farve
Lys eg