Schock (11)

Tabel Liste

1

 • DKK 3.495
  Sammenlign
 • Schock Greenwich N-100 L - Underlimning - 60 cm

  Findes i flere farver og varianter
  DKK 3.495
  Sammenlign
 • DKK 995
  Sammenlign
 • DKK 2.695
  Sammenlign
 • DKK 395
  Sammenlign
 • DKK 3.200
  Sammenlign
 • DKK 700
  Sammenlign
 • DKK 3.695
  Sammenlign
 • DKK 4.400
  Sammenlign
 • Schock Carbon N-100 køkkenvask - 50 cm DEMO Demovare
  DKK 8.400
  Sammenlign
 • DKK 2.495
  Sammenlign

SCHOCK – SANS FOR KVALITET OG TRENDS

Schock er et tysk kvalitetsbrand, der blandt andet byder på ekstremt slidstærke vaske, fremstillet i det mest modstandsdygtige materiale på markedet. Tysk håndværk i perfekt synergi med internationale trends – det er Schock! Hos NYVO finder et kæmpe udvalg af Schocks elegante vaske, armaturer og sæbedispensere.

SCHOCK VASKE OG TILBEHØR

Schock har skabt et spændende univers, der kræser om form, farver og funktionalitet. Teamet bag Schock ser ingen begrænsninger: Deres vaske kommer ikke kun i de gense runde, rektangulære og kvadratiske former, men også i helt unikke designs til for eksempel bordhjørnet. I 1979 opfandt Schock granitvasken og siden da, har de genopfundet den igen og igen. Den specielle teknik bag det patenterede materiale; silgranit CRISTADUR®, gør vaskene ekstrem ridse- og knusefaste. Den glatte overflade er desuden både fornøjelig at se på og let at holde ren. I vores sortiment fra Schock finder du vaske med en eller flere kummer – med eller uden praktisk skyllebakke. Til flere af modellerne er det også muligt at tilkøbe praktisk tilbehør, som et specieltilpasset skærebræt eller bakkesæt.

SCHOCK ARMATURER OG SÆBEDISPENSERE

Krom, stål, hvid, messing, matsort, kobber og brun – udvalget fra Schock kommer i mange nuancer. Du kan enten matche dit armatur og sæbedispenser med vasken, eller lave et statement og vælge en model, der skiller sig ud fra sine omgivelser. Armaturer fra Schock fås i alt fra afrundede C-forme til skarpe L-forme, der giver hvert sit udtryk. Blandt vores udvalg finder du køkkenarmaturer med og uden aftræk samt med forskellige aktionsradiusser. Det kan du læse mere om under de enkelte produkter.

100 ÅR MED SCHOCK

Næsten 100 år er gået siden Schock blev grundlagt (1924). Siden da har brandet fremtryllet mange serier med alt fra klassiske til unikke løsninger. Moderne former, en leg med geometri og innovation – i sortimentet fra Schock går design og funktionalitet op i en højere enhed. Schocks løsninger emmer af luksus og minimalisme med rene linjer. Vores udvalg fra brandet imødekommer forskellige krav og behov inden for både udseende og udførsel.

MONTERING AF SCHOCK VASKE

Schock fremstiller vaske til tre forskellige monteringsmetoder: Ilægning, planlimning og underlimning. Nogle modeller kan monteres på flere forskellige måder, mens andre kun kan monteres via en af metoderne. Det kan du læse mere om under de enkelte produkter. Vi har flest modeller til ilægning, hvor vasken ligges i oppefra og limes fast, hvilket giver en lille kant mellem vask og bordplade. Hvis du ikke ønsker en kant, kan du i stedet vælge en vask til planlimning – her fræses vasken ned i bordpladens overflade, så bordkanten og vaskens kant ligger plant med hinanden. Hvis du vælger en model til underlimning, skal vasken monteres nedefra, hvilket ikke giver en kant, men dog er en mere krævende metode.

HAR DU BRUG FOR ET STØRRE UDVALG?

Har du ikke fundet den farve eller model, du drømmer om? Ring til os på 70 26 70 28 eller send os en mail på [email protected] med din forespørgsel - vi har mulighed for at skaffe et større udvalg, end det du finder på vores hjemmeside! Er du i tvivl om hvilke Schock produkter, der passer til dit køkken og imødekommer dine behov? Kontakt os - vi bestræber sig på at besvare alle telefoniske henvendelser inden for åbningstiden og skriftlige henvendelser indenfor 48 timer i hverdagen.