Neff (3)

Tabel Liste

1

 • DKK 13.900
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 8.900
  Sammenlign
 • DKK 1.550
  Sammenlign

NEFF – HVIDEVARER DER INSPIRERER TIL KREATIVITET

Neffs har specialiseret sig i eksklusive hvidevarer, der hjælper med at tilberede lækker mad. Hos NYVO finder du et bredt udvalg af hvidevarer fra Neff, som på trods af at være en af de ældste tyske hvidevareproducenter, formår at holde sig opdaterede på tidens trends og tendenser. Leder du efter hvidevarer med et minimalistisk ydre og et højfunktionelt indre? Neff er kendt for deres smarte designs, som passer ind i mange køkkenstile – og unikke funktioner, der byder op til kreativitet i køkkenet.

TIL BORDS MED NEFF

Det første komfur fra Neff blev fremstillet i 1877 af en dygtig håndværker og seks medarbejdere. Siden da har brandet opdateret sortimentet markant og arbejder hele tiden på at forfine både interiøret og eksteriøret på deres produkter. Hvad der startede med et kuldrevet komfur, har med tiden udviklet sig til separate ovne og kogeplader, mikrobølgeovne, varmeskuffer, kaffemaskiner, emhætter, køle/fryseskabe og opvaskemaskiner. Med andre ord kan du lave en rød tråd i indretningen og udstyre hele dit køkken med Neffs alsidige løsninger.

NEFF – PASSION FOR MADLAVNING

Neff er passioneret omkring madlavning og har øje for detaljen, hvilket resulterer i elegant udførte hvidevarer med en unik blanding af design og funktionalitet. Af den grund er amatørkokke verden over vilde med Neffs løsninger, der inspirerer til ren kokkemagi. Under overfladen på nogle af Neffs emhætter, gemmer der sig PerfectAir-sensorautomatik, der effektivt regulerer effekten alt efter mados. Køleskabene kan have et FreshSafe-system, der forlænger levetiden på friske madvarer på op til tre gange – og fryseskabene en lowFrost-teknologi og masser af muligheder med BigBox.

LAD FREMTIDEN FLYTTE IND MED NEFF

Med en filosofi om at dine hvidevarer skal gøre arbejdet for dig, har Neff fokus på innovation og nytænkning, når de designer deres produktlinjer. Det er derfor ikke til at forudse, hvad brandet finder på af smarte specifikationer i deres kommende produkter. Mange af Neffs nyeste løsninger er udstyret med HomeConnect, så du kan få dine hvidevarer til at interagere med hinanden og betjene dem via smartphone eller tablet. Ovnene fra Neff er nogle af de førende på markedet. En af Neffs seneste opfindelser er Slide&Hide-lågen, der forsvinder ind under ovnen, og giver dig mulighed for at komme helt tæt på maden. Ifølge Neff, skal det være nemt og ligetil at installere nye hvidevarer – også dem til fuldintegration og indbygning. Deres kogezoner er nemme at montere i bordpladen og har en kompakt indbygningshøjde – også dem med integreret emhætte. Lige så vel som resten af deres produkter på enkeltvis kan bygges ind i dit køkkendesign.

HOLD DIG OPDATERET PÅ VORES SORTIMENT

Hold øje med vores sortiment fra Neff, som løbende bliver opdateret. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du modtager info om vores nyheder og kampagner direkte i indbakken. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at tage fat i os på 70 26 70 28 eller [email protected] Hos NYVO har vi specialiseret os i hvidevarer og vil gerne dele vores viden med dig, så vi i fællesskab kan finde de rigtige løsninger til dit køkken.