Midea (1)

Tabel Liste

1

  • Datablad
    DKK 4.400
    Sammenlign

MIDEA – EN AF VERDENS MEST OMFATTENDE PRODUKTSERIER

Midea er et af over 10 brands, der hører under Midea Group, som er en producentvirksomhed, der har specialiseret sig i køling, belysning samt vand- og luftbehandling. Enkle designs, innovative funktioner og en høj energieffektivitet er nogle af de parametre, der har gjort Midea til en kendt og anerkendt spiller på det globale marked. Hos os får finder du et bredt Midea sortiment, så du har rig mulighed for at skabe en rød tråd i dit køkkendesign. Vi byder på køleskabe, ovne, opvaskemaskiner, emhætter, varmeskuffer og mikrobølgeovne fra Midea – og der kommer løbende nye produkter til.

KVALITET I MERE END 50 ÅR

Midea Group har fremstillet hvidevarer og husholdningsapparater i mere end 50 år. På baggrund af mange års erfaringer inden for udvikling, har Midea i dag en af verdens mest omfattende produktserier inden for hvidevarer og husholdningsapparater. Du er måske bekendte med brands som Toshiba og Comfee, som også hører under Midea Group - deres mange brands er repræsenteret i over 200 lande. Flere af producentens hvidevarer har en utroligt høj markedsandel i Tyskland – blandt andet deres opvaskemaskiner (40 %) og mikrobølgeovne (50 %), hvilket bevidner om deres succes. Midea brandet alene er derimod ny på det danske marked, hvilket gør NYVO til den første udbyder af deres produkter i Danmark.

MIDEA OMFAVNER FREMTIDEN

Midea er på en mission om at humanisere teknologi og bruge den til at skabe de bedste forudsætninger for det gode liv. Førende robot- og automationsteknologi samt en dyb forståelse af den menneskelige natur er roden for producentens succes. Hvert år vinder Midea mere end 40 designpriser ved forskellige globale designshows såsom reddot, iF og Good Design Award, hvilket vinder om kvaliteten på deres produkter. Blandt vores udvalg finder du blandt andet rummelige amerikanerkøleskabe i praktiske og elegante designs. Højkvalitets ovne til indbygning med funktioner, som damp og Pyrolyse. Og effektive emhætter i kompakte og minimalistiske designs med den smarte Gesture Control bevægelsescensor.

FØL DIG HJEMME MED MIDEA

Midea er kendt for at levere brugervenlige løsninger, så deres kunder kan værdsætte hvert et øjeblik i hjemmet. Missionen er at tilbyde et bredt produktsortiment i en fremragende kvalitet, der hjælper forbrugeren med at føle sig hjemme blandt sine hvidevarer – uden at gå på kompromis på grund af prisen. Udover hvidevarer i de gense størrelsesformater, finder du i vores udvalg fra Midea også pladsbesparende specielløsninger, som kombiovne, smalle opvaskemaskiner og kompakte mikrobølgeovne. Uanset om du bor i hus eller lejlighed, har et lille eller stort køkken, har du god mulighed for at finde løsninger fra Midea, der passer til dig.

SMART HJEM MED MIDEA

Hvis du er på udkig efter hvidevarer i et minimalistisk udseende, smarte funktioner og en brugervenlig betjening, kan du med fordel gå på opdagelse i vores sortiment fra Midea. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for råd og vejledning på 70 26 70 28 eller [email protected] – uanset om du er ved at renovere eller blot udskifte enkelte hvidevarer. Hvis du er i gang med et større projekt, kan du kontakte os for at høre nærmere om muligheden for et personligt pakketilbud på alle dine favoritter.