Gorenje (1)

Tabel Liste

1

  • Datablad
    DKK 7.995
    Sammenlign

GORENJE – ET EUROPÆRISK BRAND MED GLOBAL BETYDNING

Gorenje er et europæisk kvalitetsbrand, der designer hvidevarer og husholdningsapparater ud fra europæiske værdier og en slovensk tradition. Vores sortiment fra Gorenje strækker sig fra køleskabe, ovne, kogeplader, opvaskemaskiner til kaffemaskiner og mikrobølgeovne. Takket være gennemtænkte designs er løsningerne lette at integrere i ethvert køkken. Gorenje giver dig hverdagsluksus - et smagfuldt design og en imponerende teknologi går igen i alle deres produkter. Med Gorenje i hjemmet får du elegante løsninger med initiativ betjening for en mere enkel madlavning.

GORENJE – MERE END 60 ÅRS ERFARING

Gorenje lokker med højkvalitets produkter i tidløse designs med smarte funktioner og en forenklet betjening. Hvidevarer fra Gorenje er til dig, der gerne vil have meget for pengene. Men også til dig, der går op i bæredygtighed og et formindsket strømforbrug, som har været brandets fokuspunkt i mange år. Med en markedsandel på omkring 4% er Gorenje blandt de otte største hvidevareproducenter i Europa. Gennem årene har Gorenje skabt en perfekt synergi mellem teknologi, smarte designs og bæredygtighed. Derfor findes der også mange andre mærker, som hører under Gorenje Group, herunder eksempelvis Asko.

NYD ENKELTHEDEN MED GORENJE

Hos NYVO finder du et eksklusivt udvalg af Gorenje produkter inden for samtlige kategorier. Gorenje har effektive løsninger til alt fra nedkøling og indfrysning til madlavning og opvask. Brandet stræber efter at fremstille hvidevarer og husholdningsapparater, som gør hverdagen lettere og mindre kompliceret. Hvis du er på udkig efter intelligente kvalitetsprodukter med en enkel betjening, kan du med fordel udforske udvalget fra Gorenje. Hver enkelt detalje er nøje gennemtænkt. Produkterne er yderst effektive med en højere ydelse og et lavere energiforbrug, hvilket resulterer i en minimal påvirkning af miljøet. Alle deres løsninger er nemme at forstå takket være designet med færre knapper og intuitiv betjening, så de daglige pligter bliver nemmere.

GORENJE HVIDEVARER I SMAGFULDE DESIGNS

Gorenje produkter har et elegant og stilfuldt ydre samt et praktisk indre med fokus på optimal pladsudnyttelse. Takket være Gorenjes enkle design, passer deres produkter ind i de fleste skandinaviske hjem. Med Gorenje i køkkenet bliver køkkenopgaverne ordnet hurtigere, bedre og samtidig lidt sjovere. Med funktioner som eksempelvis SteamAssists, Pyrolyse og Airfry giver Gorenje ovne dig endnu flere muligheder i køkkenet. Imens køleskabene har et justerbart indre og praktiske funktioner, som eksempelvis NoFrost-teknologi og friskhedsforlængende Chrisp-zone. Du kan læse mere om de enkelte funktioner under hvert produkt.

DET BEDSTE UDVALG AF HVIDEVARER

Hos NYVO arbejder vi hårdt på at have de bedste produkter på hylderne fra globale og europæiske kvalitetsbrands. I vores forretning har vi fjernet de dyre mellemled, så vi kan tilbyde de bedste og mest eksklusive produkter til de skarpeste priser. Vi er eksperter i hvidevarer og sidder klar til at hjælpe dig på vej – uanset om du blot skal have enkelte produkter, eller er ved at planlægge den helt store renovering. Har du spørgsmål eller brug for hjælp til Gorenje hvidevarer? Du er velkommen til at kontakte os på 70 26 70 28 eller [email protected] – så finder vi sammen den løsning, der passer bedst til dig.