Gaggenau (6)

Tabel Liste

1

 • DKK 1.000
  Sammenlign
 • DKK 1.200
  Sammenlign
 • DKK 900
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 32.000
  Sammenlign
 • Gaggenau loftemhætte - recirkulation - 780(850)m³/t - 120 cm DEMO Demovare
  DKK 9.800
  Sammenlign
 • DKK 2.100
  Sammenlign

GAGGENAU - HÅNDLAVEDE LUKSUS HVIDEVARER

Gaggenau er et tysk luksusbrand, der er garant for revolutionerende hvidevarer af usædvanlig høj kvalitet. Løsningerne fra Gaggenau har en stærk funktionalitet og er pakket ind i et strømlinet design, hvor der er kælet for hver en enkel lille detalje. Hos NYVO finder du et bredt udvalg af ovne, varmeskuffer, vinkøleskabe, emhætter, kogeplader, opvaskemaskiner og mikrobølgeovne fra det tyske kvalitetsbrand, der kan prale af over 300 års erfaring. Hvis du er på udkig efter ”creme de la creme” løsninger til køkkenet, er du havnet det rigtige sted.

KØKKENKUNST OG KOGEKUNST MED GAGGENAU

Når du kaster et blik over udvalget fra Gaggenau, ligger du hurtigt mærke til den elegante metalliske overflade, der går igen i mange af deres produkter. Produkterne fra Gaggenau bliver håndlavede og er fremstillet af utroligt hårdføre materialer, der er kendt for at holde i mange år. Udvalget er ikke kun visuelt overbevisende. Det er fremstillet med en teknisk snilde, der tager madlavningen til et højere niveau. Gaggenau produkter kommer i alt fra enkle til mere avancerede modeller, som er fyldt med den nyeste teknologi. Flere af produkterne er udstyret med HomeConnect, så du altid har adgang til dine køkkenapparater lige ved hånden.

GAGGENAU ER NEM AT INKORPOERE I KØKKENET

Med Gaggenau i køkkenet, får du et resultat med kompromisløs kvalitet og gennemtænkte detaljer. Det færdige resultat med Gaggenau taler for sig selv – mange af løsninger er designet til at blive monteret i samspil med hinanden. Du kan blandt andet vælge køleskabe, der kan integreres med store vinklimaskabe eller ovne, der flugter med indbyggede kaffemaskiner og eventuelt tilføje matchende varmeskuffer nedenunder. Som noget helt specielt fremstiller brandet også pladsbesparende kompaktovne, med eller uden damp, som kan placeres ved siden af den almindelige ovn eller ovenover en varmeskuffe. Et andet populært produkt er kombiovnen, der eksempelvis kombinerer ovn og mikrobølge-funktion i en og samme enhed. Det eksklusive produktudvalg er i et klassiske tidløse designs, der møder det moderne og innovative. Størstedelen af udvalget er til indbygning i køkkenet, hvilket bidrager til det stilrene og eksklusive look. Den glatte overflade på samtlige Gaggenau produkter, udstråler elegance og er nem at holde ren og pæn.

FORKÆL DIT KØKKEN MED GAGGENAU

Hvidevarer fra Gaggenau egner sig i særdeleshed til design- og kvalitetselskeren - og især til mad- og vinelskeren. I vores sortiment finder du en række eksklusive vinkøleskabe med gode egenskaber, som sikrer et optimalt opbevaringsmiljø for fine vine. Når du vælger en Gaggenau ovn med funktioner som damp, Sous Vide og automatiske madprogrammer, får du perfekte resultater – hver gang. Lige som et Gaggenau køleskab sikrer dig den bedste nedkøling og opbevaring af madvarer. Med Gaggenau i dit køkken, vil alle gæster fremover have noget at tale om!

OPLEV GAGGENAU

Takket været en grundig kvalitetskontrol, kan du være sikker på, at du altid modtager Gaggenau produkter af den ypperligste kvalitet. I sidste ende skal du opleve et Gaggenau produkt for virkelig at sætte pris på dets egenskaber. Udforsk vores udvalg fra Gaggenau og oplev enhedernes tidløse design og fordelagtige funktioner. Gaggenau hvidevarer tilfører det sidste lille pift til køkkenindretningen, som er den mest afgørende forskel for helhedsindtrykket. Hvis du mangler hvidevarer til et helt køkken, leder efter et specifikt produkt eller har brug for vejledning, så kontakt os endelig på 70 26 70 28 eller [email protected]