Franke (6)

Tabel Liste

1

 • DEMO Franke Kubus Glacier køkkenvask 35 cm - hvid DEMOVARE Demovare
  DKK 1.788
  Sammenlign
 • Franke Kubus - stengrå - 45cm DEMO Demovare

  Franke Kubus - stengrå - 45cm DEMO

  DEMOPRODUKT, kun 1 stk.
  DKK 1.788
  Sammenlign
 • DKK 2.800
  Sammenlign
 • DKK 3.100
  Sammenlign
 • DKK 3.295
  Sammenlign
 • DKK 3.095
  Sammenlign

FRANKE – ANDERKENDT KVALITET I MERE END 100 ÅR

Franke er et Schweizisk brand, som er kendt for deres højkvalitets vaske, armaturer, affaldssystemer og tilbehør. Med Frankes løsninger kan køkkenvasken, armaturet og affaldssystemet kombineres i ét komplet system, der tager hensyn til hinanden. Hos NYVO finder du Franke produkter i forskellige materialer, størrelser, former og farver, så du har rig mulighed for at finde løsninger, der matcher dit køkken. Gå på opdagelse i vores udvalg, som vi opdaterer løbende.

FRANKE: FRA LOKAL TIL GLOBAL

Franke kom til verden i 1911 i et lille værksted. Siden da har brandet haft vokseværk, og sælger nu deres produkter i flere lande verden over. Du ser både Frankes løsninger i private hjem og store industrikøkkener. Frankes vaske og armaturer er et populært valg inden for B2B-sektoren, grundet deres kundetilpassede løsninger i høj kvalitet. Franke stræber efter at blive bedre og har fokus på bæredygtighed samt optimering af materialer, funktioner og æstetik. Den tilgang har gjort dem til en af de stærkeste spillere inden for deres felt.

FLEKSIBLE FUNKTIONALITET, DET ER FRANKE!

Frankes produkter forener design med funktionalitet, så du både får et dekorativt og praktisk resultat. Vaske med skyllebakke er alment kendt og elsket af mange af vores kunder. Franke er gået skridtet videre og designet komplette vaskløsninger med specieltilpasset tilbehør, som afdrypningsbakke, opvaskekurv, knivblokke mv., hvilket simplificerer mange af opgaverne omkring vasken. Med Frankes produkter bliver madlavning, opvask og affaldssortering let som en leg. Takket være højkvalitets materialer, der er lette at holde rene, og gennemtænke specifikationer, som berøringsfri affaldssystemer, optimeres hygiejnen i køkkenet.

KØKKENVASKEN SOM OMDREJNINGSPUNKT I KØKKENET

Franke vaske fås i forskellige materialer, herunder rustfrit stål, Fragranit (en blanding af akryl og kvarts), Fraceram (keramisk materiale) samt Tectonite (syntetisk letvægtsmateriale af genanvendte materialer). Der kan du læse mere om under de enkelte produkter. I vores sortiment finder du alt fra vaske i klassiske til ekstra stilfulde designs. Du kan vælge mellem forskellige størrelser, antal kommer og farver inden for den naturlige farvepalette. Frankes vaske kommer ofte enten med en klassisk sikurv eller et smart ventildæksel med manuelt eller automatisk afløb, der betjenes via drejeknap.

SMART OG MILJØVENLIG AFFALDSSORTERING MED FRANKE

Med Frankes affaldssystemer er det nemmere at være miljøbevidst og opfylde kravene inden for affaldssortering. Frankes løsninger udnytter pladsen under køkkenvasken for et diskret resultat. Med et smart affaldssystem sikres en hurtig, nem og enkel affaldshåndtering i hverdagen. Franke laver affaldssystemer i forskellige modeller, der imødekommer forskellige behov til design og funktionalitet. Vælg mellem flere størrelser, antal rum og udtræksmekanismer alt efter dit køkkendesign og dine krav. Blandt udvalget finder du også specieltilpassede løsninger, herunder et smart affaldssystem, der passer perfekt i hjørneskabet.

OPLEV FRANKES LØSNINGER

I vores sortiment fra Franke finder du blandt andet matchende vaske og sæbedispensere – men produkterne egner sig også til at blive mixet med andre brands alt efter, hvilket resultat du går efter. Har du brug for hjælp til at vælge de rigtige Franke løsninger til dit køkken? Eller har du spørgsmål til produkter i shoppen? Så kontakt os på 70 26 70 28 eller [email protected] – vi sidder klar på at hjælpe dig videre.