Evoline (1)

Tabel Liste

1

  • DKK 1.600
    Sammenlign

EVOLINE – SMARTE KØKKENHJÆLPERE

Evoline er eksperter inden for specielstikkontakter (også kaldet powerports), der får dit køkkendesign til at gå op i en højere enhed. Hvis du er på udkig efter smarte strømløsninger, der diskret gemmes af vejen i bordpladen, væggen, arbejdsbordet, skuffen eller bunden af overskabet, er du havnet det rigtige sted. Tysk kvalitet og brugerorienterede løsninger er dybt forankret i Evolines DNA. Hos NYVO finder du et eksklusivt sortiment af Evolines innovative stikkontakter, som er ideelle strømkilder i ethvert køkken.

EVOLINE: IKKE ALMINDELIGE STIKKONTAKTER

Det specielle ved Evolines løsninger ligger gemt i designet - stikkontakterne fungerer som kabelboks og kabelskjuler i én og samme produkt. Du kan indbygge stikkontakten lige der, hvor du har behov for det. Den smarte køkkenhjælper kan let integreres i køkkenet og trykkes op efter behov. Løsningerne kommer med plads til 2-4 stik og nogle også med USB-kontakter, så du nemt kan oplade mobil og tablet. Evoline fremstiller deres produkter af højkvalitets aluminium og hårdt plastic. Når du gemmer dine strømkilde i bordpladen, er det eneste synlige powerportens top, hvorfor du kan vælge mellem forskellige farver. Deres løsninger har vundet flere design priser for deres ergonomiske og innovative løsninger.

FRIHED TIL AT VÆLGE SELV MED EVOLINE

Stikkontakter til indbygning er populære løsninger til køkkenøen, som gør, at du undgår at trække strøm på tværs af køkkenet. Placere kaffemaskinen, blenderen eller mikrobølgeovnen, lige hvor du vil. Med Evoline får du strøm til dine hvidevarer og køkkenmaskiner – uden et rodet resultat med et virvar af ledninger. Med en sænkbar stikkontakt, får du adgang til strøm lige dér, hvor du har brug for det. Du trykker blot på låget af powerporten, hvorefter den kommer op af bordpladen. Takket være det velovervejede design, kan strømløsningerne endda gemmes af vejen, imens der er tilsluttet stik. Hvis du er ude efter en endnu mere diskret løsning, kan du i stedet placere din Evoline stikkontakt på siden af køkkenskabet.

INNOVATIV KRAFT SIDEN 60’ERNE

Udviklingen af afbrydere i 1964 blev første spadestik til Evolines rejse. Fra specialafbrydere til udvikling af modulære systemløsninger til strøm- og dataforbindelser. Evoline har en kæmpe viden og garanterer dermed den højeste kvalitet i håndværket. Evolines mission er og har altid været at gøre elektrisk udstyr mere sikkert og intelligent. Deres produkter findes ikke kun i private hjem, men også på kontorer, hoteller og i offentlige bygninger. En indbygget stikkontakt kan placeres alle steder, der har brug for strøm - det er kun fantasien, der sætter grænser!

SMARTE STRØMLØSNINGER I KØKKENET MED EVOLINE

Hvis du er i gang med at udtænke dit nye køkken, er det en kæmpe fordel at tage strømforsyninger med i planlægningen. Ikke kun til de hårde hvidevarer men også de mindre køkkenmaskiner for et stilrent resultat. Fordelen ved Evolines produkter er, at de på enkeltvis kan indbygges i eksisterende køkkener, hvilket er ideelt for dig, der blot er ude efter at optimere dit køkken. Hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning til Evolines produkter, er du velkommen til at kontakte os på 70 26 70 28 eller [email protected] – så hjælper vi dig videre.