By Jacobsen (12)

Tabel Liste

1

 • DKK 295
  Sammenlign
 • DKK 795
  Sammenlign
 • DKK 1.600
  Sammenlign
 • DKK 3.700
  Sammenlign
 • DKK 295
  Sammenlign
 • DKK 795
  Sammenlign
 • DKK 295
  Sammenlign
 • DKK 795
  Sammenlign
 • DKK 350
  Sammenlign
 • DKK 295
  Sammenlign
 • DKK 295
  Sammenlign
 • DKK 295
  Sammenlign

BY JACOBSEN – SKANDINAVISK DESIGN OG SMARTE EGENSKABER

By Jacobsen er et skandinavisk brand, der i Danmark er kendt for deres elegante emhætter, skabt ud fra norsk natur, kultur og tradition. Stilrene designs, en høj brugervenlighed og fleksible monteringsmuligheder – dét er de tre grundprincipper i by Jacobsens løsninger. Hos NYVO finder du et sortiment af by Jacobsens emhætter, der især er blevet populære for deres nordiske udseende, som hverken går på kompromis med kvalitet eller funktionalitet: By Jacobsens produkter opfylder de højeste krav inden for design, sugeevne og støjniveau.

HISTORIEN BAG BY JACOBSEN

Bag by Jacobsen står et dedikeret team af køkken- og indretningsspecialister, der har fokus på innovation og nytænkning. By Jacobsen har rødder i Danmark og Norge, hvilket har en stor betydning for brandets identitet. Emhætte-serien er opkaldt efter norske byer, da grundlæggeren er født og opvokset i Drøbak i Norge – hvilket også er navnet på den mest populære emhætte.

BY JACOBSENS EMHÆTTE SERIE

By Jacobsen emhætter er fremstillet i tidløse designs, der kommer til udtryk gennem rene linjer. Emhætte udvalget fås i en diskret hvid eller raffineret sort med en mat eller skinnende finish. Men emhætterne er ikke kun elegante at se på. Med by Jacobsen i hjemmet skabes der en balanceret og harmonisk atmosfære med et behageligt indeklima. I fremstillingen af emhætterne har teamet ladet sig inspirere af den norske natur, hvor den friske luft suser igennem fjeldene. Serien af emhætter har en bemærkelsesværdig sugestyrke, der kan rengøre store mængder af damp og madlugt – især loftmodellerne med den ekstra kraftige eksterne motor. Den nyeste teknologi muliggør blandt andet betjening via fjernbetjening eller telefon. Takket være de enkle designs, glatte overflade og rengøringsvenlige materialer, er det enkelt at vedligeholde deres produkter. Den skandinaviske elegance går igen i hele by Jacobsens sortiment.

BY JACOBSENS UNIKKE TILPASNINGSMULIGHEDER

By Jacobsens byder også på praktisk emhætte tilbehør, hvilket gør deres løsninger fleksible og nemme at tilpasse det individuelle køkken. Oslo og Tønsberg er navnet på by Jacobsens væghængte emhætter, som er fremstillet efter gennemtænkte, pladsbesparende principper. Du får derved maksimalt udsyn over kogepladen, der ikke fylder meget i køkkenet. Disse modeller kommer med en intern motor og kan benyttes til recirkulation eller udsugning. Der kan også tilkøbes en motorkasse, så motoren kan placeres i skunkrummet. Fordelen ved dét er et lavere støjniveau, da motoren placeres væk fra køkkenet. Hvis du i stedet er på udkig efter en usynlig loftemhætte, kan du tage et kig på Drøbak og Nordkap. Det specielle ved by Jacobsens loftløsninger er, at motoren skal tilkøbes alt efter, hvilken løsning der passer bedst til dig. De eksterne motorer er utroligt kraftige og passer perfekt til mellemstore køkkener. Du kan montere den eksterne motor i skunken, loftet eller ydervæggen og på denne måde få et resultat med et lavere støjniveau.

KONTAKT OS

Har du brug for råd og vejledning omkring motorvalg, rørføring eller noget helt tredje? Vi er eksperter i by Jacobsens produkter og sidder klar til at besvare dine spørgsmål. Kontakt os på 70 26 70 28 eller [email protected], så finder vi sammen den rette løsning til dig. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev nederst på siden og blive en af de første til at modtage informationer om nyheder, kampagner og samtidig modtage en masse inspiration til hjemmet.