Bosch (4)

Tabel Liste

1

 • DKK 995
  Sammenlign
 • DKK 7.400
  Sammenlign
 • Datablad
  DKK 5.900
  Sammenlign
 • DKK 995
  Sammenlign

BOSCH - TYSK KVALITET OG ET SKANDINAVISK DESIGN

Bosch er eksperter inden for elektronik og er kendt for at levere alt fra automobildele og værktøj til højkvalitets hvidevarer og hudholdningsapparater. Hos NYVO finder du et solidt udvalg af ovne, emhætter, kogeplader, opvaskemaskiner, køleskabe og meget mere fra det globale brand. Kendetegnet for Bosch er højteknologiske- og bæredygtige produkter i et minimalistisk design. Hvis du er på udkig efter nye højkvalitets hvidevarer i miljørigtige udgaver, er Bosch et oplagt valg.

BOSCH – PRISVINDENDE OG BÆREDYGTIGE LØSNINGER

Bosch har over 130 års erfaring med elektroniske løsninger, hvilket skinner igennem i deres produkter. Deres løsninger bliver solgt i mere end 150 lande, hvilket gør Bosch til en af de dominerende producenter af hvidevarer globalt. Udvalget fra Bosch er både godt for miljøet og økonomien. Faktisk har brandet vundet af utallige priser for flere af deres produkter på baggrund af design og teknologi. Bosch revolutionerer køkkenmarkedet med deres evige optimering af deres løsninger. Med Green Technology har brandet fokus på en bæredygtig produktion samt effektive og energibesparende produkter. Denne teknologi findes blandt andet i Boschs opvaskemaskiner, som er udstyret med en speciel langtidsholdbar EcoSilence-drive motor, som både giver en yderst støjsvag og energivenlig vask.

VORES BOSCH SORTIMENT

Vores sortiment fra Bosch indeholder både fritstående og indbyggede hvidevarer og apparater som eksempelvis kaffemaskiner. Med indbyggede modeller kan du gemme hvidevarerne væk bag køkkenlåger, hvilket bidrager til det stilrene look. Modsat fritstående hvidevarer, som er synlige i indretningen, men samtidig har den frihed, at de kan placeres hvor som helst. Hos NYVO finder du produkter fra Bosch inddelt i serier, herunder Serie 4, 6 og 8. De laveste serier er de mest økonomiske og består af forenklede produkter med gode funktioner og en intuitiv betjening. Produkternes funktioner og eksklusivitet stiger i takt med serienummeret. Hvis du er på udkig efter toppen af kransekagen, kan du tage et kig på produkterne i Serie 8 - også kaldet Accentline, som råder over de brandets mest eksklusive løsninger.

BOSCH ACCENTLINE – EKSKLUSIVE LINJE

Hvis du ikke blot vil nøjes med gode hvidevarer, men i stedet er på udkig efter ekstraordinære løsninger, er Accentline (Serie 8) ideel til dig. Accentline er en serie af produkter, der er skabt med den nyeste teknologi og med ekstra fokus på design. Denne serie er ideel til dig, der holder af innovative funktioner og enestående designs. Bosch hvidevarer kendetegnes ved enkle og sirlige overflader og skarpe kanter, der tilsammen giver et overordnet minimalistisk udtryk. Produkterne i Accentline er designet efter samme princip, dog med ekstra fokus på eksklusive materialer og den lille detalje. I Accenline finder du produkter i ekstra skarpe designs, herunder Carbon Black og vulkan sorte produkter. Serien råder blandt andet over opvaskemaskiner med Zeolit, HomeConnect og Timelight. Ovne med 4D varmluft, Pyrolyse og automatiske madlavningsprogrammer. Og indbygningskaffemaskiner med MyCoffee og HomeConnect, så du kan brygge morgenkaffen fra sengen.

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

Vi fører et stort udvalg af hvidevarer og husholdningsapparater fra Bosch – og der kommer løbende spændende nyheder til. Du kan læse mere om de enkelte produkter og specifikationer her på sitet eller kontakte os, hvis du har spørgsmål.
Vores medarbejdere står klar til at give dig en hjælpende hånd med på vejen, hvis du overvejer at investere i nye løsninger til køkkenet. Du kan både kontakte os på 70 26 70 28 og [email protected] – vi er altid glade for at kunne hjælpe!