Bauknecht (1)

Tabel Liste

1

  • Datablad
    DKK 4.100
    Sammenlign

BAUKNECHT – ALSIDIGE LØSNINGER TIL DIG OG DIT HJEM

Hos NYVO har vi kogeplader, ovne, køle/fryseskabe, opvaskemaskiner, emhætter og varmeskuffer fra Bauknecht, der lokker med enkle designs, smarte funktioner og en fremragende ydelse. Løsningerne fra Bauknecht er ikke kun lette at integreret i køkkenet, de er også enkle at betjene, hvilket også er en af grundene til brandets popularitet. Hvis du er på udkig efter budgetvenlige hvidevarer i god kvalitet, kan du med fordel tage et kig på Bauknechts alsidige løsninger.

ENKEL FUNKTIONALITET & INTELLIGENT TEKNOLOGI

Bauknecht er en af de førende producenter af husholdningsapparater i Tyskland. Det begyndte i 1919 med en vision om at gøre livet lettere med hjælp fra teknologi. Siden da har Bauknecht udviklet hundredvis af produkter, der tager hånd om alt det vigtige i hverdagen: Fra madopbevaring og tilberedning til rengøring af den brugte service. Bauknecht sætter en ære i at tilbyde løsninger med teknologier, der bevarer madens egenskaber, og holder den friskere i længere tid. Deres køle/fryseskabe bliver for eksempel fremstillet med et velindrettet interiør og avanceret køleteknologi med Air Techonology og NoFrost-systemer, hvilket er med til at skabe et optimalt opbevaringsforhold for mange typer madvarer.

EN NY GENERATION AF BAUKNECHT PRODUKTER

Hos NYVO finder du et bredt udvalg af stilrene hvidevarer fra Bauknecht, og der kommer løbende nye, opgraderede modeller til. Når Bauknecht udvikler nye løsninger, tilføjer de endnu flere funktioner på samme tid med, at de er tro mod deres principper om brugervenlighed. I de nye løsninger er der lagt fokus på en forbedret energieffektivitet og specialfunktioner, som eksempelvis damp og Pyrolyse i ovne. Takket være et fokus på innovation, har Bauknecht udviklet en ny generation af produkter, der klarer mange opgaver i køkkenet. I vores sortiment finder du blandt andet smarte kombiovne, der giver dig den effektive mikrobølge-funktion i en almindelig ovn, hvilket både sparer plads og tilberedningstid. Du kan f.eks. akkompagnere ovnen med en matchende Bauknecht varmeskuffe og få en ekstra hånd i køkkenet, hvilket åbner op for en verden af muligheder.

BAUKNECHT OG DIG

Fuld integration, indbygning og fritstående modeller – Bauknecht byder på lidt af hvert. Størstedelen af vores sortiment af køle/fryseskabe og opvaskemaskiner fra Bauknecht er til fuld integration. Når hvidevarer gemmes diskret bag køkkenlåger, der matcher resten af dit køkken, fås der er stilrent resultat. Bauknecht ovne, kogeplader, emhætter og andre produkter med synlige overflader, har et enkelt og elegant design med rene linjer, der passer ind i de fleste køkkener. Fordelen ved enkle overflader er også, at de er lette at rengøre. Bauknechts løsninger kommer i forskellige størrelser og kapaciteter, som der passer til forskellige behov. I vores sortiment finder du for eksempel kompakte opvaskemaskiner med en bredde op 45 cm, der passer til mindre køkkener.

PÅ JAGT EFTER DE RETTE HVIDEVARER?

Udforsk vores alsidige udvalg fra Bauknecht, som består af alt fra køleskabe til mikrobølgeovne. Bauknecht holder sig ajour med trends og tendenser og udvikler hele tiden nye produkter. Hold gerne øje med shoppen, vi opdaterer løbende med nyheder og bestsellers. Du kan kontakte os på 70 26 70 28 eller [email protected], hvis du har brug for hjælp til din ordre. Vi yder en grundig kundeservice og produktrådgivning for at sikre os, at du bliver glad for dine nye løsninger.