class
Bosch KIL82AFF0 fuldtintegreret køleskab - Fryseboks - 178 cm

Varenummer: KIL82AFF0
Bosch KIL82AFF0 fuldtintegreret køleskab - Fryseboks - 178 cm
Produktinformation, specifikationer og datablad

Vejl. pris DKK 10.299

DKK 6.795

Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din ordre

Forsendelsesklar indenfor:

Produktinformation

Bosch KIL82AFF0 er et fuldintegreret køleskab med indbygget fryseboks, der nemt kan blive til en del af dit køkken. Ved at sætte det i et af dine køkkenskabe med en front der passer til resten af dit køkken, giver du dit køkken en gennemgående flot stil. Med de smarte funktioner og teknologier hjælper det dig med at holde alle dine madvarer friske i længere tid.

OBS! Leveres uden front.MultiBox med bølgeformet bund og fugtighedsregulering, beskytter frugt og grønt fra kondensvand.LED-belysning, jævn indvendig belysning, som ikke blænder. Holder i hele skabets levetid.EasyAccess-hylde, udtrækkelig glashylde giver et perfekt overblik og gør det nemt at tage madvarer ud og ind.VarioShelf-hylde skaber ekstra plads til flasker og skåle med hylde der kan justeres bagtil.SuperCooling: køler nye madvarer hurtigere, og beskytter samtidig allerede afkølet mad.


Bosch – teknik for livet
I året 1886 blev Bosch grundlagt i Stuttgart, Tyskland. Igennem mange årtier har hvidevarer og husholdningsprodukter fra Bosch gjort hverdagen nemmere. For Bosch er det vigtigt at deres løsning skaber værdi for dig som forbruger. Bosch er altid i gang med at udvikle deres produkter og revolutionerer selve køkkenmarkedet, Bosch promoverer også med deres bæredygtige produktion. Bosch har utallige produkter der har vundet forskellige priser. De har med deres Green Technology sat fokus på miljøbeskyttende produkter, produkterne tæller til de mest effektive og energibesparende i verden. Dette er både godt for miljøet og din økonomi.

Produktdatablad

Fabrikant Bosch
EAN 4242005215423
Varenummer KIL82AFF0
Produktserie Serie _ 6
Konstruktion Fuldintegreret
Hængslet Højre (vendbar)
Frysekapacitet i liter 34
Kølekapacitet i liter 252
Volumen i liter 286
Lydniveau
36
Farve
Leveres uden front
Dørens farve
Leveres uden front
Funktioner Akustisk døralarm, freshSense, Indvendig LED Belysning, SuperKøl
Dørhængsel Fladhængsel
Signal ved åben dør Ja
SoftClose Nej
Belysning LED
Lås Nej
Bredde i cm 56
Højde i cm 177cm
Dybde i cm 55
Tilslutningsspænding (Volt) 220 - 240
Energiklasse F
Årligt energiforbrug i kW/h 222