Velkommen til Black Friday 2020 hos NYVO

Er du klar til dagen, vi kalder årets største shoppingdag? Black Friday er nu meget tæt på, og hos NYVO glæder vi os allerede.
Faktisk glæder vi os så meget, at vi laver fantastiske tilbud i hele ugen op til Black Friday, hos os er det Black Week allerede fra mandag d. 23. november 2020.

Hvad er Black Friday?

Black Friday er den uformelle betegnelse for dagen efter Thanksgiving i USA. Mange betragter det som starten på julehandlen, hvor butikker og webshops
i hele verden, skruer priserne i bund. Brug Black Friday til at forkæle dig selv, og dine kære, med alt hvad i ønsker jer. Og hvorfor ikke benytte chancen til
at få udskiftet dine hvidevarer til nye og smarte modeller. 

Hvorfor hedder det Black Friday?

Navnet ”Black Friday” opstod i 1950’erne, hvor det i Philadelphia blev brugt til at beskrive en voldsom trafik af både fodgængere og biler, på dagen
efter Thanksgiving. Senere er fænomenet blevet kendt i det meste af verden, og bruges altså nu til at skyde efterårets store salg i gang.

Black Friday eller Black Week, som det er hos Nyvo, er en fest for dig som forbruger. Vores priser går helt i sort, og du kan få de bedste tilbud hos NYVO,
fra den 23. november 2020. 

Black Friday i Danmark

I 2013 startede de første webshops med tilbud på Black Friday, shoppedagen er hurtigt blevet populær hos forbrugerne.
I starten var det kun få butikker, der valgte at køre med Black Friday-priser, dette har nu ændret sig til, at kun ganske få ikke gør det. 

Skal du have nye hvidevarer?

Normalt vil du måske ikke anse hvidevarer for noget der er sjovt og spændende at købe ind. Men hos Nyvo har vi lavet priserne så det kun kan blive en fest.
Fra den 23. November 2020 holder vi Black Week hos Nyvo.

Hos NYVO finder du hvidevarer fra mærker som ElicaSiemens og By Jacobsen, og hvorfor ikke lede efter din kommende emhætte 
eller kogeplade med store rabatter? Kig med fra den 23. november 2020 – der kommer mange attraktive varer med virkelig gode Black Week priser.
Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev allerede i dag og være blandt de første der modtager vores tilbud til Black priser.

Black Week Prisgaranti

Hos Nyvo ønsker vi at alle vores kunder kan handle tilbud trygt i ugen op til Black Friday.
Derfor har vi valgt at give prisgaranti på alle vores Black Week tilbud. 
For dig som kunde betyder det, at hvis du ser at den på nyvo.dk købte vare falder i pris i løbet af Black Friday eller Cyber Monday, så matcher vi prisen.
Alt du skal gøre for at få krediteret differencen er følgende:

-       Send os en mail på [email protected] , dette skal ske mens varen stadigvæk er på tilbud til en lavere pris
-       Vi tjekker prisen og krediterer differencen til det kort der blev benyttet til købet 

Tilbuddet om prismatch gælder kun på tilbudsvarer købt på nyvo.dk i løbet af Black Week 2020. 
Er du i tvivl om den købte vare er en tilbudsvare? Alle vores tilbud har en pris der ender på 00 f.eks. 8600,-DKK. 

PRISKRIG! Har du købt en Elica Nikola Tesla kogezone på nyvo.dk i løbet af Black Week så sørger vi automatisk for at kreditere differencen ved prisfald i løbet af Black Friday.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller har brug for generel vejledning, så kontakt os. Vi sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål.

Du kan ringe til os på tlf. 70 26 70 28 på hverdage mellem 10 og 15.
Du er også velkommen til at sende en mail til [email protected] eller skrive til os gennem vores kontaktformular
Vi bestræber os på at vende tilbage til dig inden for 48 timer på hverdage.