Højskabe & Sideskabe (4)

Tabel Liste

1

 • DKK 5.095
  Sammenlign
 • DKK 2.995
  Sammenlign
 • DKK 2.995
  Sammenlign
 • DKK 2.995
  Sammenlign

PRAKTISK OG MODERNE

RIHOs serie af badeværelsesprodukter indeholder også elegante og praktiske højskabe, matchende til badeværelsessættene. Skabene har en kompakt størrelse, som giver masser af opbevaringsplads uden af fylde for meget i rummet. Opbevar håndklæder, plejeprodukter og ekstra toiletpapir på en enkel og elegant måde. De 2 låger er vendbare så skabene nemt kan integreres i alle slags badeværelsesindretninger. Skabene er væghængte hvilket gør det dejligt nemt at vaske gulv. Den flotte melamin overflader er særligt let at holde ren og pæn.

SKANDINAVISK CHARME

De smarte højskabe er udviklet i et rent, skandinavisk look, som passer perfekt ind i et moderne badeværelse. De diskrete, integrerede greb giver serien et minimalistisk, stilrent udtryk og gør åbningen af lågerne let og ligetil. For at give skabet et personligt præg, kan der tilkøbes greb i forskellige bredder og farver, vælg i mellem sort, hvid, krom og guld look. Højskabenes enkle design og rene linjer fuldender badeværelsesindretningen på en elegant måde.

HVAD PASSER TIL DIN STIL

Højskabene fra RIHO findes i 4 forskellige finishes, matchende til badeværelsesmøblerne. Modellen i mathvid giver rummet en ren og let stemning, passende til alle slags armaturer og fliser. For en moderne, stilren indretning findes højskabene også i en sort finish, som skaber en cool kontrast til sine omgivelser. Højskab med ege look, skaber med sine lyse trænuancer en naturlig, nordisk atmosfære og understrejer et harmonisk badeværelsesmiljø. Modellen i valnød-look har en varm glød som giver en hyggelig og indbydende atmosfære. Hvad enten du er til stærke monokrome farvesammensætninger eller organisk træstruktur, vil du kunne finde et højskab der komplementerer din badeværelsesstil.

OPTIMAL STØRRELSE

På grund af skabendes smalle design er de lette at finde en plads til på badeværelset. Skabene har en praktisk bredde på 35 cm som gør dem særligt kompakte. De slanke skabe har dog stadig masser af opbevaringsplads, fordelt på de to hylder. Vigtige ting som ekstra håndsæbe, tandbørster og håndklæder kan let og enkelt pakkes i skabet for hurtig adgang. Lukket opbevaring er med til at skabe et roligt og harmonisk badeværelsesmiljø, som er behageligt at opholde sig i. Skabene giver god mulighed for at holde badeværelset ordentligt og pænt.

VI SIDDER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

Fandt du ikke det, du ledte efter? Vi opdaterer løbende vores sortiment med bestsellers og nye produkter fra de mest populære brands. Ring til os på 70 26 70 28 eller skriv til os på [email protected], hvis du har spørgsmål til vores produkter eller forespørgsler. Produkter skal nogle gange opleves, før du kan se den ekstraordinære forskel. Hos NYVO får du 14 dages fortrydelsesret, hvis varen ikke lever op til dine forventninger, eller du for eksempel ønsker en anden farve/størrelse.