Badeværelsesvaske (4)

Tabel Liste

1

 • DKK 3.295
  Sammenlign
 • DKK 3.295
  Sammenlign
 • DKK 3.295
  Sammenlign
 • DKK 3.295
  Sammenlign

ELEGANTE RIHO-BADEVÆRELSESVASKE I SMUKT DESIGN

Hos NYVO finder du et eksklusivt udvalg af smukke RIHO badeværelsesvaske til badeværelset. De elegante, fritstående håndvaske er designet med ekstra tynde kanter, for et let og minimalistisk look. De slanke kanter er særligt i stil med tidens badeværelsestrends og skaber et flot blikfang. Badeværelsesvaskene har en kompakt størrelse, hvilket gør dem særdeles velegnet til mindre badeværelser eller gæstetoiletter. Designet er naturligt og enkelt og passer derfor godt ind i en moderne, nordisk indretning-stil, og kan kombineres med mange forskellige slags armaturer og bordplader. Da vaskene er fritstående, er det let at sammensætte lige præcis det look som du ønsker på dit badeværelse. De sofistikerede håndvaske forskønner ethvert badeværelse og tilfører en helt særlig luksuriøs stemning. Kombineret med for eksempel mørke træsorter og naturlige jordfarver, kan vaskene være med til at skabe et badeværelsesmiljø der føles som en wellness-oase.

ENESTÅENDE MODELLER

Badeværelsesvaskene er skabt i forskellige unikke former, som har hver deres charmerende udtryk. Oveido vasken er med sin trekantede, afrundede form et helt særligt element i rummet. Den organiske facon er en smuk kontrast til lige linjer og kanter. RIHO Round er fremstillet i et harmonisk, rundt design som giver et klassisk og alligevel moderne udtryk. RIHO Square er en kvadratisk formet badeværelsesvask med rene, klare linjer som skaber et ekstra minimalistisk look. RIHO Oval har en enestående ellipse form som er æstetisk indbydende og elegant. Det er helt op til dig at vælge den form du synes passer bedst til dit badeværelsesmiljø.

KVALITET DER HOLDER

Badeværelsesvaskene er udelukkende produceret af kvalitetsmaterialer, hvilket gør dem særligt slidbestandige og rengøringsvenlige. Deres Solid Surface overflade har en lækker, silkeblød, mat finish som bevarer farven i mange år. Den fløjlsbløde overflade er behagelig at røre ved, og kan rengøres med almindelige rengøringsmidler. Det højtydende materiale er særligt praktisk, da det er resistent mod pletter og kalk, men fremstår også indbydende og luksuriøst. Håndvaskene er robuste og plejevenlige hvilket gør dem brugervenlige og populære til moderne badeværelser.

VEDLIGEHOLDELSE AF SOLIDSURFACE VASKE

SolidSurface vaskene er kendetegnet ved at være utrolig vedligeholdelseslette. De opfylder alle krav indenfor modstandsdygtighed og hygiejne. Til rengøring af badeværelsesvaskene, anbefales milde rengøringsmidler, efterfulgt af rent vand og en blød klud. Er der hårdnakket snavs kan der anvendes en mild skurecreme. Det anbefales under ingen omstændigheder at bruge slibende eller grovkornede produkter til at fjerne pletter. Skulle der være opstået en dyb skramme eller rids, kan der anvendes RIHOs vedligeholdelses-kit.

VI SIDDER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

Fandt du ikke det, du ledte efter? Vi opdaterer løbende vores sortiment med bestsellers og nye produkter fra de mest populære brands. Ring til os på 70 26 70 28 eller skriv til os på [email protected], hvis du har spørgsmål til vores produkter eller forespørgsler. Produkter skal nogle gange opleves, før du kan se den ekstraordinære forskel. Hos NYVO får du 14 dages fortrydelsesret, hvis varen ikke lever op til dine forventninger, eller du for eksempel ønsker en anden farve/størrelse.