Badeværelsessæt (4)

Tabel Liste

1

 • DKK 3.095
  Sammenlign
 • DKK 3.095
  Sammenlign
 • DKK 3.800
  Sammenlign
 • DKK 1.600
  Sammenlign

RIHO MODERNE BADEMØBLER

Hos NYVO finder du et bredt udvalg af kvalitetsbademøbler fra RIHO. Opdag de smukke badeværelsessæt med eksklusive vaske med underskab, som passer perfekt ind i alle badeværelser. Møblerne er udviklet med fokus på design og kvalitet som holder. Badeværelsessættene har en elegant, holdbar finish og er lette at montere. RIHO skaber produkter som passer til en moderne livsstil, med fokus på æstetik og brugervenlighed. Spring serien har et stilfuldt udtryk med unikke detaljer og rene linjer, som skaber en harmonisk, skandinavisk stemning på badeværelset.

OPDAG DE FORSKELLIGE SPRING MODELLER

Spring serien findes i tre stilrene modeller; Blush, Vow og Rise. Blush er en moderne vask med underskab i minimalistisk design. Vasken ligger fladt integreret i underskabet, for at skabe et elegant udtryk. Blush, med grebsfri skuffer, har et rent, moderne look. Skufferne kan individualiseres med tilkøbte greb i forskellige farver. Vow er en væghængt vask med underskab i flot, smagfuldt design. Møblet har rene linjer og indbyggede greb som giver et enkelt, stilfuldt look. Find din yndlingsmodel og glæd dig over ren nordisk stil i stilstærke materialer.

INDIVIDUELLE FINISHES

De smukke Spring badeværelsessæt findes i et skønt udvalg af forskellige finishes. Se for eksempel udgaven i et naturligt, indbydende valnød-look, som giver en varm glød til badeværelset. Der kan også vælges et lyst, skandinavisk ege-look som har et let, friskt udtryk. For et stilrent, neutralt udseende findes modellerne også i hvid, som står elegant og strålende. Desuden fås møblerne også i en klassisk, sort finish, som giver badeværelset et luksuriøst touch. Se alle farverne og find den perfekte nuance til dit hjem.

PRAKTISK OG RENGØRINGSVENLIG

Møblerne er ikke kun visuelt imponerende men også vedligeholdelseslette og robuste. Den glatte melaminoverflade er særligt nem at holde og gøre ren. Blush og Vow-vaskene er fremstillet i kunstigt marmor hvilket gør at de er porefri og derfor resistente overfor pletter og misfarvninger. Rise har en keramisk vask, som er et særligt holdbart materiale og modstandsdygtigt overfor ridser. Du vil derfor have glæde af dit Spring møbel i mange år og nyde smukt, slidstærkt design.

PASSENDE TIL ALLE SLAGS BADEVÆRELSER

Vi ved at alle badeværelser er forskellige og har individuelle behov. Derfor tilbyder vi Spring serien i et bredt udvalg af størrelser så du kan finde den rigtige model til dit badeværelse. I sortimentet kan du blandt andet se den kompakte 40cm udgave, som er ideel til mindre badeværelser eller gæstetoiletter. Til større badeværelser kan der vælges den 100cm brede udgave, som giver masser af opbevaringsplads til håndklæder og plejeprodukter. Derudover tilbyder vi også modellerne i størrelserne 60cm og 80cm. Uanset hvilken størrelse passer til dit badeværelse, så får du med Spring serien et kvalitetsmøbel som passer smukt ind i en moderne indretning.

VI SIDDER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

Fandt du ikke det, du ledte efter? Vi opdaterer løbende vores sortiment med bestsellers og nye produkter fra de mest populære brands. Ring til os på 70 26 70 28 eller skriv til os på [email protected], hvis du har spørgsmål til vores produkter eller forespørgsler. Produkter skal nogle gange opleves, før du kan se den ekstraordinære forskel. Hos NYVO får du 14 dages fortrydelsesret, hvis varen ikke lever op til dine forventninger, eller du for eksempel ønsker en anden farve/størrelse.