Badekar (5)

Tabel Liste

1

 • DKK 39.695
  Sammenlign
 • DKK 27.295
  Sammenlign
 • DKK 20.995
  Sammenlign
 • DKK 23.995
  Sammenlign
 • DKK 19.995
  Sammenlign

DESIGNET TIL ØJNENE, FORMET TIL KROPPEN

De elegante RIOH badekar er udviklet i unikke, dekorative designs som skaber en absolut wow-effekt i badeværelset. Badekarrene er minimalistiske, trendy og fuldstændig uimodståelige. Eksklusivt, autentisk design og slidstærk finish kendetegner alle badekarrene. Serien emmer af charmerende elegance og er skabt til en luksuriøs afslappende stund. Modellerne har hver deres enestående facon, der står som en smuk skulptur i rummet. De gennemtænkte designs er både moderne, stilfulde og elegante og fuldender badeværelsesindretningen perfekt.

FIND DIN FAVORIT

RIHO badekarsserie består af 5 unikke modeller som alle står smukt med krystalklare linjer. RIHO Oveido er med sin trekantet, afrundede form en fryd for øjet, og samtidig seriens største badekar med plads til op til to personer. Elegant og indbydende til ren afslapning. RIHO Valor har en harmonisk, oval form og et eksklusivt slankt look, som samtidig giver en fantastisk siddekomfort. RIHO Bilbao, som findes i 2 længder, står med sine bløde, enkle former som et smukt fritstående badekar til timers wellness. RIHO Oval har en unik ellipse facon som udstråler ren luksus og minimalisme. Uanset hvilken model dit hjerte slår for, så vil du kunne opleve fredfyldt kvalitetstid og en enestående stemning med dit RIHO badekar.

SKABT TIL WELLNESS OG KVALITETSTID

RIHOs unikke badekar står smukt og elegant i badeværelset, et misundelsesværdigt highlight til timers velvære og afslapning. Med et RIHO badekar kan du nyde at synke ned i varmt, velduftende badevand og slappe af med en god bog eller et glas rødvin. Du kan glæde dig til timers wellness og kvalitetstid, hvor du kan koble helt af og afstresse. Efter en lang dag vil du kunne belønne dig selv med en rolig stund og lade kroppen komme til kræfter i et smukt badekar. Et lunt bad er bevist at have en positiv effekt på krop og sind, da det løsner spændte muskler og øger blodcirkulationen. Med et badekar fra RIHO kan du nyde alle de velgørende fordele samt glæde dig over eksklusivt, elegant design.

KVALITET DER HOLDER

De lækre badekar er udviklet til hverdags-luksus der giver livsglæde og harmoni. De er derfor fremstillet i solidt, slidstærkt materiale som holder til at blive brugt igen og igen. RIHOs badekar er fremstillet med SolidSurface hvilket har en silkeblød, mat finish som er behagelig mod huden og særligt rengøringsvenligt. SolidSurface er den nye generation af kvalitetsmateriale som er utrolig populært til badeværelsesmøbler på grund af sin hårdførhed og smukke finish. Den elegante overflade er bakterieresistent og dermed meget hygiejnisk og vedligeholdelseslet.

VI SIDDER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

Fandt du ikke det, du ledte efter? Vi opdaterer løbende vores sortiment med bestsellers og nye produkter fra de mest populære brands. Ring til os på 70 26 70 28 eller skriv til os på [email protected], hvis du har spørgsmål til vores produkter eller forespørgsler. Produkter skal nogle gange opleves, før du kan se den ekstraordinære forskel. Hos NYVO får du 14 dages fortrydelsesret, hvis varen ikke lever op til dine forventninger, eller du for eksempel ønsker en anden farve/størrelse.