Bad (5)

Tabel Liste

1

 • DKK 3.095
  Sammenlign
 • DKK 3.095
  Sammenlign
 • DKK 895
  Sammenlign
 • DKK 3.800
  Sammenlign
 • DKK 1.600
  Sammenlign

FIND DE RIGTIGE PRODUKTER TIL DIT BADEVÆRELSE

Badeværelset er et vigtigt rum i huset, hvor vi bruger tid hver eneste dag. Det er derfor vigtigt at badeværelset har den rigtige indretning som passer til dine individuelle behov og ønsker. Hos NYVO kan du finde produkter som gør det muligt at indrette dit drømmebadeværelse med elegante kvalitetsmøbler. Vores sortiment byder på eksklusive, fritstående badekar, elegante håndvaske, moderne badeværelsessæt samt praktiske højskabe. Vi har et bredt udvalg med noget for enhver smag.

ET BADEVÆRELSE TIL INDRE RO OG VELVÆRE

Et badeværelse bør være et rum der skaber harmoni og ro i hverdagen. Med behagelig belysning, bløde håndklæder og de helt rigtige badeværelsesmøbler kan du skabe en fredfyldt stemning der emmer af velvære. Gør det til en nydelse af tilbringe tid på badeværelset med smukke, elegante RIHO-produkter. Fuldkommen afslapning kan du opnå med et af de unikke, fritstående badekar. Nyd en rolig stund, og synk ned i salighed i elegant design. RIHO-produkter er skabt til at give en ægte følelse af wellness og indre ro.

DESIGNET TIL LUKSUS HVER DAG

Badeværelsesmøbler skal ikke kun være funktionelle men også en fryd for øjet. Vores sortiment af RIHO-produkter er designet med æstetikken i højsæde. Rene, klare linjer og smukke former skaber et luksuriøst miljø, der giver de bedste forudsætninger for den perfekte morgenrutine. Med elegant design og eksklusive materialer er RIHO bad sortimentet det ideelle valg til dit drømmebadeværelse. Det er muligt at skabe et badeværelse til alle sanserne med de smukke badekar, som giver en spa følelse i eget hjem. Læn dig tilbage i et silkemat badekar, lad roen skylde over dig og nyd uforstyrret velvære.

DIN PERSONLIGE STIL

Grundstenene i et lækkert badeværelse er gode materialer og gennemtænkt design. Hvordan du styler og dekorerer din wellness-oase, er helt op til din personlige stil. RIHO badeværelsesprodukter kan kombineres med trendy, farverige accessoires for at skabe et levende, boheme udtryk eller med lyse ubehandlede træsorter og afdæmpede jordtoner for en organisk, skandinavisk stil. Du kan også sætte RIHO sammen med beton, matte sorte detaljer og mørkt træ for et urbant, moderne udtryk. Uanset hvad din personlige stil er, så kan RIHO være med til at accentuere det udtryk du ønsker at skabe.

DE NYESTE TRENDS

Vi er altid på forkant med de nyest trends og tilbyder produkter som gør det muligt at indrette sit hjem stilfuldt og trendy. Med vores badeværelses sortiment kan du være med på inspirerende trends som Nordic Tranquility og Japandi. Mix og match de elegante produkter med mørke, glødende træsorter og levende naturmaterialer for et unikt look. Med messing armaturer og bløde tekstiler kan du skabe et luksuriøst, indbydende badeværelsesmiljø som er en fornøjelse at opholde sig i. Inviter naturen indenfor med smukke, lyse egetræs nuancer og gør badeværelset til en skandinavisk wellness oase. Et badeværelse med marmorelementer kan fremstå både eksklusivt og luksuriøst i dybe eller lyse nuancer. Hvilken stil ønsker du til dit badeværelse?

NORDIC TRANQUILITY

For at skabe en rolig, harmonisk stemning kan du sammensætte RIHO serien med rustikke materiale samt råt træ og mørke, dybe farver. Integrer nuancer som findes i den nordiske vildmark, som for eksempel en dyb skovgrøn, smaragd eller støvet salvie. Med organiske former, som ses hos blandt andet RIHOs Oveido serie, kan du skabe et let, luftigt udtryk som giver en følelse af velvære og harmoni. Kombiner med naturlige materialer som træ, glas og keramik for at give badeværelset interessante, taktile overflader. Nordic tranquility handler om at overgive sig til naturen og omgive sig med smukke, runde former og subtile, dybe farvetoner.

JAPANDI

Skab et luksuriøst paradis på badeværelset med den smukke Japandi trend. Kombiner lyse træsorter med beton detaljer for at skabe spændende kontraster der tilsammen giver et harmonisk udtryk. RIHOs Blush badeværelsessæt i egetræs look skaber et minimalistisk, varmt og hyggeligt look, som er indbegrebet af Japandi. Enkelhed, nedtonede farver og rene linjer medvirker til et roligt afslappende badeværelsesmiljø. Uglaseret keramik, funktionelle detaljer og farvetoner som beige, blomme og brun fuldender stilen.

MONOKROM MINIMALISME

Skarpe linjer, enkle former og sofistikeret sort/hvid farvekontraster skaber et elegant, luksuriøst look. RIHO Square vask er den ideelle statementvask til at understrege denne trend. Kombiner vasken med oversize fliser og sorte detaljer for et sublimt badeværelsesmiljø. Moderne, matte overflader og eksklusive materialer giver et strømlinet, raffineret udtryk. Skab det ultimative luksusbadeværelse med et fritstående badekar som for eksempel RIHO Valor, som med sit slanke design står skarpt i rummet. Simpelt indrettet, med nøje udvalgte elementer og hints af krom giver et smukt, distingveret hverdags refugium.

GREENHOUSE

Skab en naturlig, charmerende stemning med rolige og afdæmpede grønne og mælkehvide nuancer kombineret med lyse træsorter. Integrer levende planter som for eksempel eukalyptus eller bregner og smukke bronze accessoires for en behagelig, afslappende stemning. Komplementer de naturlige farvetoner med det elegante, fritstående Bilbao badekar for en ultimative spa oplevelse. Rund badeværelset af med sensuelle duftlys og detaljer af råt, lyst træ. Få et badeværelse der er en fornøjelse for alle sanser og nyd ren afslapning i harmoniske omgivelser.

VI SIDDER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

Fandt du ikke det, du ledte efter? Vi opdaterer løbende vores sortiment med bestsellers og nye produkter fra de mest populære brands. Ring til os på 70 26 70 28 eller skriv til os på [email protected]k, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller forespørgsler. Produkter skal nogle gange opleves, før du kan se den ekstraordinære forskel. Hos NYVO får du 14 dages fortrydelsesret, hvis varen ikke lever op til dine forventninger, eller du for eksempel ønsker en anden farve/størrelse.