UNIQUE by Jacobsen akustikpanel - vandafvisende - 244 cm - valnød

Varenummer: AKU2502-U
UNIQUE by Jacobsen akustikpanel - vandafvisende - 244 cm - valnød
Produktinformation, specifikationer og datablad
Black Week 2021 - hvor længe tør du vente?
DKK 770

Din bestilling er først bindende, når vi har bekræftet din ordre

Forsendelsesklar indenfor:

Produktinformation

By Jacobsen AKU2502-U er et højkvalitets akustikpanel med en vandafvisende overflade – en egenskab, der adskiller dem fra de fleste akustikpaneler, der findes på markedet. Den specielbehandlede overflade gør, at de er yderst velegnede til både opsætning udendørs og i vådrum. Akustikpanelerne er fugt- og snavsafvisende og tåler derfor en luftfugtighed på op til 55 %, hvilket også gør dem lette at rengøre med en opvredet klud.

Mere end 3 stk.? - Ring til os for at få et tilbud.

Lydisolerende - akustikpaneler har lydabsorberende egenskaber, hvilket bidrager til et forbedret lydmiljø. En dårlig akustik er især en udfordring i nybyg og store, åbne rum, hvor der er behov for akustikløsninger for at få en kortere efterklang.

Dekorative - akustikpaneler i valnød tilfører en varme og eksklusivitet til hjemmet og passer især til rustikke hjem. Akustikpanelerne bidrager med en glød til sine omgivelser og kan kombineres med en vintage- eller moderne indretningsstil. Valnøddebrun kan mixes med mange nuancer på farvepaletten - alt efter hvilket udtryk, der ønskes.

Miljørigtige og bæredygtige - akustikpanelerne er fremstillet af FSC-certificeret MDF, laminat og polyester af genbrugsplast, hvilket gør, at de ikke suger vand og fugt til sig. Materialerne kan holde til at blive opsat i og udenfor hjemmet i områder med en luftfugtighed på max 55 %. Overfladen tåler lys, fugt og kontinuerlig berøring. Lamellerne er 100 % knastfrie, hvilket giver et ensartet resultat.

Fleksibel montering - kan opsættes på lofter, vægge eller benyttes som møbelbeklædning og til DIY-projekter. Benyt eksempelvis akustikpanelerne til at beklæde en bænk eller til at bygge en radiatorskjuler, sengegavl, knagerække mm.

Opsætning - kan monteres på alle lige overflader i og udenfor boligen. Panelerne er nemme at tilpasse med en stiksav og montere med punktlim og skruer. Når panelerne opsættes udendørs eller i vådrum, skal enderne forsegles med en klar lak for at holdbart resultat.

Større projekt med akustikpaneler? Kontakt os, hvis du eksempelvis skal bruge akustikpaneler til at beklæde et større loft- eller vægareal. Så kigger vi på muligheden for at lave et skræddersyet pakketilbud til dig


By Jacobsen – skandinavisk design

By Jacobsen er et brand med danske og norske rødder. Bag by Jacobsen står et hold af indretningsspecialister med en mission om at føre højkvalitets løsninger til hjemmet. Grundlæggeren er født og opvokset i Drøbak i Norge, som også er navnet på brandets mest populære emhætte. Et skandinavisk design, fleksible muligheder og en høj brugervenlighed er kendetegnet for by Jacobsens løsninger, hvilket gør, at deres produkter er lette at integrere i hjemmet.


specifikationer

Fabrikant By Jacobsen
EAN 4260704562563
Varenummer AKU2502-U
Dybde i cm 2
Højde i cm 244cm
Bredde i cm 62
Farve
Valnød