Akustikpaneler (4)

Tabel Liste

1

 • eu-datablad
  DKK 995
  Sammenlign
 • DKK 995
  Sammenlign
 • DKK 995
  Sammenlign
 • DKK 995
  Sammenlign

AKUSTIK BY JACOBSEN

Hos NYVO finder du et sortiment af dekorative og lyddæmpende akustikpaneler fra by Jacobsen. Akustikpanelerne kan opsættes på lofter, vægge og andre lige overflader indenfor eller udenfor - i køkkenet, stuen, soveværelset eller endda på badeværelset og terrassen. De kan også benyttes som møbelbeklædning og til diverse DIY-projekter i form af; radiatorskuler, knagerække, sengegavl mm.
Med akustikpaneler kan der skabes et forbedret lydmiljø uden rumklang og støjende toner. På samme tid tilføres der et dekorativt element til indretningen, som danner rammerne for resten af boligen. Panelerne har et naturligt og tidløst design og kommer i forskellige farver, der giver hvert sit udtryk. Her på siden kan du læse mere om, hvad by Jacobsens akustikløsninger kan tilføje af værdi, samt hvordan du udvælger og integrerer panelerne i din bolig.

AKUSTIKPANELER - DEKORATIVE OG LYDDÆMPENDE

Hos NYVO fører vi akustiskpaneler fra by Jacobsen for at kunne tilbyde en løsning, der bidrager til et forbedret lydmiljø i og udenfor hjemmet. Men også for at give muligheden for at udnytte det stilfulde element, som akustikpaneler tilfører. Den skandinaviske livsstil er i øjeblikket en af de mest populære indretningsstile – og med by Jacobsens akustikpaneler tilføres den nordiske natur som en del af interiøret på en subtil og raffineret facon.
Akustikpanelerne fra by Jacobsen er fremstillet af ekstra holdbare og bæredygtige materialer. Overfladen tåler lys, fugt og kontinuerlig berøring og holder sig pæn i mange år. Dette gør også panelerne utroligt lette at vedligeholde; de kræver blot aftørring med en fugtig klud efter behov. By Jacobsens akustikpaneler er 100 % identiske uden knaster, hvilket giver et elegant og jævnt resultat.

ET BEHAGELIGT LYDMILJØ MED AKUSTIKPANELER

Et dårligt lydmiljø kan føre til stress, hovedpine og koncentrationsbesvær. Dette kan heldigvis imødekommes med akustikløsninger. En dårlig akustik er især et problem i nybyg og i store, åbne rum. En af de store udfordringer er rumklang, som opstår, når lydbølger bliver ved med at reflektere i et rum og bliver en form for ekko.
De støjabsorberende egenskaber i by Jacobsens akustikløsninger kommer fra designet: Et akustikpanel består af højkvalitets træpaneler på en støjabsorberende filtdug. Lyden absorberes mellem panelerne og bliver derfor ikke kastet tilbage i rummet, som lydbølger ellers gør, når de rammer vægge og lofter.
By Jacobsens akustikdug er fremstillet af polyester af genbrugsplast, panelerne er af laminat og rammen er fremstillet af FSC-certificeret MDF. Denne konstruktion gør, at akustikpanelerne kan tåle at blive udsat for en luftfugtighed på op til 55 %. Dette giver mulighed for at opsætte akustikpanelerne udendørs og i vådrum. Når panelerne opsættes steder, hvor de bliver udsat for fugt, skal enderne forsegles med en klar lak for at holdbart resultat.

HVILKEN FARVE AKUSTIKPANEL SKAL JEG VÆLGE?

Med akustikpaneler sættes der fokus på design på lofter og vægge. Der tilføjes en struktur på boligens overflader, hvilket er med til at gøre hjemmet dynamisk. Akustikpaneler har et tidløst design og bidrager med et naturligt element i indretningen. Der kan vælges mellem flere farver – fra kolde toner i grå og sort til varme brune nuancer. Akustikpaneler i lys eg giver en lys og luftig ramme til hjemmet. Mens paneler i valnød tilfører en varme og eksklusivitet, som passer perfekt til rustikke hjem. Ved at beklæde hjemmet med grå eller sorte paneler, gives der i stedet kant til boligen, hvilket iscenesætter omgivelserne på en ganske særlig måde.

HVOR OG HVORDAN MONTERES AKUSTIKPANELER?

Hvor mange akustikpaneler der skal til for at få optimale lydabsorberende egenskaber, afhænger af rummets størrelse. Som udgangspunkt skal panelerne monteres på de overflader, som lyden vil ramme hurtigst – for eksempel loftet eller en stor endevæg. De kan også monteres rundt om dørkamme, på møbler, som bænke og sengegavle og meget mere. Men det dekorative aspekt er også vigtigt i forhold til beslutningen om, hvor panelerne skal opsættes. By Jacobsens akustikpaneler kommer i én størrelse, som nemt kan tilpasses med en stiksav. Et panel måler 244x62x2,3 (HxBxD). Der kan nemt monteres flere paneler sammen for at afdække et større område. Panelerne har fleksible monteringsmuligheder og kan opsættes på stort set alle lige overflade. Der kan derfor beklædes alt fra hjemmets lofter og vægge til diverse møbler – kun fantasien sætter grænser. Panelerne er nemme at opsætte i det ønskede område med punktlim og skruer.

KONTAKT OS

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores akustikpaneler eller andre produkter, så kontakt os på tlf. 70 26 70 28. Vi er tilgængelige alle hverdage fra 10.00-15.00. Du er også velkommen til at sende en mail til [email protected]. Vi bestræber os på at vende tilbage til dig inden for 48 timer på hverdage.